Prins Protection Croque Basic Excellent – Hondenvoer – 10 kg | 8713595201159

Prins Protection Croque Basic Excellent – Hondenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor volwassen honden van Prins Protection Croque
Soms ben je gewoon op zoek naar een goede basisbrok die past bij jouw huishond. Prins Protection Croque Basic Excellent is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen van (middel)grote rassen.
Kenmerken van Basic Excellent
Basic Excellent heeft een verlaagd vetgehalte waardoor deze ideaal is voor volwassen honden die een lagere energiebehoefte hebben, zoals bij gecastreerde honden. Ook de extra voedingsvezels helpen bij het behoud van een gezond gewicht. Met deze brok zorg je ervoor dat jouw hond in optimale conditie blijft. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van jouw hond. Deze Schüssler celzouten zijn geen echte zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen) die ervoor zorgen dat lichaamscellen van bouwstoffen worden voorzien en goed kunnen functioneren.
Waarom Prins Protection Croque?
* Voor honden van (middel)grote rassen
* Unieke ingrediënten zoals pre- en probiotica
* De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Krokante brokvorm bevordert het kauwen
* Hoge verteerbaarheid
Krokante brok
Basic Excellent is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel.

Prins Protection Croque Basic Excellent is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595201159

Prijs:  58.95   (klik hier voor meer informatie)