Prins Vitalcare Diet Gastro-Intestinal Zalm – Kattenvoer – 1.5 kg | 8713595771072

Prins Vitalcare Diet Gastro-Intestinal Zalm – Kattenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor een slechte spijsvertering van Prins VitalCare
Sommige katten zijn gevoelig voor maagdarmproblemen, zoals wisselende ontlasting of diarree. Vaak is er geen goed gevormde ontlasting en soms komt spugen ook voor. Prins VitalCare Diet Gastro-Intestinal Low Fat is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten met een slechte spijsvertering.
Kenmerken van Gastro-Intestinal Low Fat
Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor volwassen katten die last hebben van slechte spijsvertering, acute diarree of tijdens de daaropvolgende herstelperiode. De spijsvertering wordt ondersteund dankzij o.a. probiotica (enterococcus faecium) en voedingsvezels zoals yucca schidigera, MOS (mannan-oligosacchariden) en inuline (bron van FOS (fructo-oligosacchariden)) voor een evenwichtige darmflora. Ook een lager vet- en vezelgehalte ondersteunen de spijsvertering en zorgen voor een licht verteerbare voeding. Om de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen heeft de brok één dierlijke eiwitbron, in dit geval (gehydrolyseerde) zalm.
Let op: Gastro-Intestinal Low Fat is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is 3 tot 12 weken maar het hele leven bij chronische pancreasinsufficiëntie, 1 tot 2 weken bij acute intestinale absorptiestoornissen. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. Gebruik Gastro-Intestinal Low Fat niet bij kittens, drachtige of zogende poezen.
Waarom Prins Dieetvoedingen?
* Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen
* Veilig langdurig te gebruiken
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten
* Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak
Prins VitalCare Diet Gastro-Intestinal Low Fat is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg.
. Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595771072

Prijs:  30.25   (klik hier voor meer informatie)