Prins Vitalcare Diet Mobility Gevogelte – Kattenvoer – 5 kg | 8713595773090

Prins Vitalcare Diet Mobility Gevogelte – Kattenvoer – 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor katten met gewrichtsproblemen van Prins VitalCare
Het komt vaak voor dat oudere katten last krijgen van hun gewrichten, denk bijvoorbeeld aan (osteo)artrose. Prins VitalCare Diet Mobility is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten met gewrichtsproblemen.
Kenmerken van Mobility
Deze volledige dieetvoeding ondersteunt de kat bij gewrichtsproblemen zoals (osteo)artrose, waarbij er slijtage van het kraakbeen bij een bepaald gewricht optreedt. Om de beweeglijkheid te ondersteunen zijn ingrediënten zoals glucosamine en gelatinehydrolysaat toegevoegd. Glucosamine en gelatinehydrolysaat zorgen in combinatie met chondroïtine, bèta-glucanen en zalmolie ook voor ondersteuning van de gewrichten en een soepel lichaam. Als laatste dragen omega 3-vetzuren óók bij aan de gewrichten, en aan een verbeterde conditie van de huid en vacht.
Let op: Mobility is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is in aanvankelijk ten hoogste 3 maanden. Aangeraden wordt om voor gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.
Waarom Prins Dieetvoedingen?
* Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen
* Veilig langdurig te gebruiken
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten
* Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak
Prins VitalCare Diet Mobility is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg.
. Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595773090

Prijs:  58.95   (klik hier voor meer informatie)