Prins Vitalcare Protection Maxi Luxe – Kattenvoer – 5 kg | 8713595592097

Prins Vitalcare Protection Maxi Luxe – Kattenvoer – 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor grote katten van Prins VitalCare Protection
Voor een actieve kat van een groot ras is het belangrijk dat ze brokjes krijgt die haar genoeg energie geven en die ervoor zorgen dat ze in topconditie blijft. Prins VitalCare Protection Maxi Deluxe is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud van grote rassen (> 5 kg) die hun voeding te snel eten.
Kenmerken van Protection Maxi Deluxe
Deze volledige maaltijd voorziet jouw grote kat van alle energie die ze nodig heeft. De brok is speciaal afgestemd op grote katten, zo zijn ingrediënten als MSM, glucosamine en chondroïtine toegevoegd om de gewrichten te ondersteunen. Ook is de vorm en grootte van de brok aangepast zodat dit beter past bij het kauwgedrag en de voedingsopname van grote katten.
Om de huid en vacht gezond te houden, zit er zalmolie en Antarctische krill in de voeding, die van nature rijk zijn aan omega 3-vetzuren. De brok bevat speciale mineralen (hexametafosfaat) die de vorming van tandplak helpen te verminderen. Als laatste is de voeding rijk aan kip en is deze verrijkt met kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van jouw kat.
Waarom Prins VitalCare Protection?
* Ideaal voor katten van elke leeftijd
* Rijk aan zalm of kip
* Unieke ingrediënten voor onder andere een gezonde darmflora, huid en vacht, weerstand en een gezond gebit
* De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning
* Unieke samenstelling van antioxidanten zorgt voor bescherming van de kat tijdens haar hele leven
* Houdt rekening met de specifieke gevoeligheden van de kat, zoals kieskeurigheid en extra ondersteuning van bepaalde organen
* Hoge verteerbaarheid
Prins VitalCare Protection Maxi Deluxe is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg.
. Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595592097

Prijs:  48.95   (klik hier voor meer informatie)