Pro Plan Cat Original Adult Kip – Kattenvoer – 3 kg | 7613036508001

Pro Plan Cat Original Adult Kip – Kattenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke gezonde voeding voor je kat
De gezondheid van je kat is erg belangrijk. De voeding van Purina Pro Plan Original Adult is niet alleen heel erg smakelijk voor je kat, maar is ook nog eens goed voor het immuunsysteem. Zelfs de meest kieskeurige katten zullen deze voeding lekker vinden. Purina Pro Plan Original Adult is namelijk samengesteld met veel voedingsstoffen.
* Goed voor het immuunsysteem
* Veel voedingsstoffen
* Goed voor het gebit
Hoge kwaliteitsingrediënten
Naast dat de voeding heel erg smakelijk is voor je kat, bevat het ook nog eens veel vitaminen zoals vitamine A, C en E. Er zijn extra voedingsstoffen toegevoegd die de gezondheid van de nieren ondersteunen. Je kat zal deze voeding met kipsmaak niet kunnen weerstaan!
Over Purina Pro Plan
Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten.
Purina Pro Plan Original Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg.
. Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:7613036508001

Prijs:  26.99   (klik hier voor meer informatie)