Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip – Hondenvoer – 14 kg | 7613035120426

Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip – Hondenvoer – 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Large Robust Adult met optibalance™ Rijk aan Kip droge brokken
Purina Pro Plan® Large Robust Adult met optibalance™ is hondenvoer rijk aan kip van hoge kwaliteit. De hondenvoeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Het beantwoordt al hun nutritionele behoeften dankzij een combinatie van zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor uw hond om hem met iedere maaltijd gezond en gelukkig te laten zijn.
Deze complete voeding voor honden van grote rassen, ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen, ondersteunt de gezondheid van uw hond en helpt hem bij zijn dagelijkse uitdagingen. optibalance™ is speciaal samengesteld om bij te dragen aan hun tandverzorging, ondersteunt gezonde gewrichten en helpt de verschijnselen van ouder worden bij uw hond te bestrijden.
Purina Pro Plan® Large Robust Adult met optibalance™ is een smakelijke, complete hondenvoeding, die is bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit – probeer het vandaag nog! Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:7613035120426

Prijs:  47.95   (klik hier voor meer informatie)