Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip – Hondenvoer – 12 kg | 7613035120402

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip – Hondenvoer – 12 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Medium Puppy met optistart Rijk aan Kip droge brokken
Purina Pro Plan® Medium Puppy met optistart is ontwikkeld voor puppy's van medium rassen, maar is ook geschikt voor drachtige/zogende teven. Het bevat alle voedingsstoffen die puppy's nodig hebben om hen te ondersteunen tijdens het opgroeien naar gezonde, blije volwassen honden.
Deze puppy voeding, rijk aan kip en speciaal samengesteld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen, biedt een complete en uitgebalanceerde voeding voor iedere maaltijd. Onze voeding bevat optistart, dat helpt een natuurlijke afweer te ondersteunen met een mix van essentiële voedingsstoffen. Deze complete puppy voeding is speciaal samengesteld voor een volledige tandverzorging; Het ondersteunt ook de langdurige gezondheid, gezonde gewrichten en het helpt het in ontwikkeling zijnde immuunsysteem van puppy's efficiënt te reageren.
Purina Pro Plan Medium Puppy met optistart bevat ook colostrum, dat aanwezig is in moeders eerste melk. Bereid met stukken kip van hoge kwaliteit ondersteunt deze complete puppy voeding hen gedurende het opgroeien.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:7613035120402

Prijs:  47.95   (klik hier voor meer informatie)