Purina One Adult Kat – Kattenvoer – Kip Sperziebonen 4×85 g | 7613034465757

Purina One Adult Kat – Kattenvoer – Kip Sperziebonen 4×85 g direct bestellen in onze webshop! Purina One natte voeding is een volledige en gebalanceerd voeding, speciaal ontwikkeld door dierenartsen e voedingsdeskundigen om doelgerichte, kwalitatie hoogwaardige voeding te combineren met een heerlijk smaak. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw kat de voeding biedt die ze nodig heeft met de smaak waar ze van houdt or gezond te blijven zowel vandaag als morgen.
Sterk natuurlijk afweersysteem. Gezond urinewegsysteem. Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.
Helpt het natuurlijk afweersysteem te ondersteunen dankzij antioxidanten, zoals vitamine E. Helpt een gezond urinewegsysteem te ondersteunen door de concentratie mineralen, die tot nierstenen kunnen leiden, te helpen verminderen. Met kwalitatief hoogwaardige kip voor eiwitten en een heerlijke smaak Met vezels, waarvan bewezen is dat ze een gezond spijsverteringssysteem bevorderen. Alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw kat te ondersteunen. Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:7613034465757

Prijs:  2.89   (klik hier voor meer informatie)