Renske Adult Bio Worst 500 g – Hondenvoer – Kip Graanvrij | 8717185297072

Renske Adult Bio Worst 500 g – Hondenvoer – Kip Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Vers gestoomde maaltijd
Een overheerlijke gestoomde worst met alle belangrijke vitaminen, mineralen en ook nog eens biologisch? Adult Bio Worst van Renske heeft het allemaal. Een recept bereid met 100% gecontroleerde biologische ingrediënten zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen. Deze maaltijd is rijk aan lijnzaad (omega-3)! De smakelijke Adult Bio worst is graanvrij en geschikt voor honden van alle rassen vanaf 1 jaar.
Biologisch, echt waar!
Biologisch betekend ook echt biologisch. Dit product bevat biologische gecertificeerde (SKAL) ingrediënten en is geheel graanvrij. Het product is aangevuld met lijnzaad en waardevolle kruiden. De biologische, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van alle noodzakelijke voedingsstoffen. De worst wordt geproduceerd in Oostenrijk en krijgt daardoor extra controle door de Oostenrijkse overheid.
Smaken
* Kip,
* Rund.
Waarom Renske?
Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan.
Adult Bio Worst van Renske is verkrijgbaar in 2 smaken met een inhoud van 500g
. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185297072

Prijs:  5.99   (klik hier voor meer informatie)