Renske Adult Kalkoen&Eend – Hondenvoer – 12 kg | 8717185298437

Renske Adult Kalkoen&Eend – Hondenvoer – 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een goede volwassen hondenvoeding
De Adult Kalkoen & Eend van Renske is een geschikte droogvoeding voor de volwassen hond. Deze super premium voeding is bereid met verse kalkoen en eend. De voeding bevat minimaal 29% kalkoen of eenden vlees en bevat in totaal 57% dierlijke ingrediënten. De voeding is glutenvrij en licht verteerbaar. Hierdoor draagt de voeding bij aan een regelmatige en stevige stoelgang. Het brokje heeft een rond achtige vorm en is ongeveer 14 x 7,5mm groot.
Combineren maar
Deze voeding is goed te combineren met de Vers Vlees maaltijden van Renske, variatie is erg gezond en houdt het immuunsysteem wakker! Dit zorgt er tevens voor dat een hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.
Waarom Renske?
Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan.
Adult Kalkoen & Eend van Renske is verkrijgbaar in 2kg – 12kg
. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185298437

Prijs:  84.99   (klik hier voor meer informatie)