Renske Kat Senior Verse Kip&Eend – Kattenvoer – 1.5 kg | 8717185298772

Renske Kat Senior Verse Kip&Eend – Kattenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Lekker en gezond
De oudere kat, of kat met een lagere activiteit, heeft net even iets anders nodig. De Kat Senior Verse Kip&Eend van Renske is een ondersteunende voeding voor de senior kat. Deze voeding bevat 35% vers bereide kip als hoofdingrediënt. De voeding bestaat totaal uit 58% dierlijke ingrediënten, hierdoor is de brok extra smakelijk. Het lage fosforgehalte (0,61%) in deze voeding ondersteunt de optimale gezondheid van de nieren. Door het hoge vleespercentage en de graan- en glutenvrije formule is deze voeding licht verteerbaar. De voeding is geschikt voor oudere katten van alle rassen. Het brokje heeft een grootte van 10,5 x 5 mm.
Variatie
Deze brokjes ondersteunen het lichaam van je kat voor een fijne 'oude dag'. De brokjes zijn ideaal te combineren met de Vers Maaltijden voor katten. Variatie is niet alleen gezond maar houdt ook het immuunsysteem wakker en zorgt dat je kat niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron. Variëren maar!
Waarom Renske?
Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan.
Kat Senior Verse Kip&Eend van Renske is verkrijgbaar in 400g – 1.5kg – 6kg
. Alle Renske voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185298772

Prijs:  19.99   (klik hier voor meer informatie)