Renske Kitten Verse Kalkoen&Kip – Kattenvoer – 400 g | 8717185298604

Renske Kitten Verse Kalkoen&Kip – Kattenvoer – 400 g direct bestellen in onze webshop! Goede start
Geef jouw kitten een goede start met de complete, licht verteerbare en graanvrije kittenvoeding van Renske. De Kitten Verse Kalkoen/Kip van Renske bevat vers bereide kalkoen als hoofdingrediënt en ondersteunt een goede en geleidelijke groei van je kitten. De voeding bevat uitgebalanceerde eiwitten en vetten (32%/20%) en is extra smakelijk door het hoge vlees percentage. De voeding is graan- en glutenvrij en geschikt voor kittens van alle rassen vanaf 3 weken. Het brokje heeft een grootte van 5×5,5mm.
Variatie
Een goede kitten voeding is van groot belang tijdens de groei van jouw jonge kat. Deze brokjes leren jouw kitten een goede eter te worden en helpen bij een goede groei. De brokjes zijn ideaal te combineren met de Vers Maaltijden voor katten. Variatie is niet alleen gezond maar houdt ook het immuunsysteem wakker en zorgt dat je kat niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron. Variëren maar!
Waarom Renske?
Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan.
Kitten Verse Kalkoen&Kip van Renske is verkrijgbaar in 400g – 1.5kg – 6kg
. Alle Renske voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185298604

Prijs:  6.99   (klik hier voor meer informatie)