Rogz Alleycat Halsband Paars – Kattenhalsband – 16.5-23 cm | 659510044884

Rogz Alleycat Halsband Paars – Kattenhalsband – 16.5-23 cm direct bestellen in onze webshop! Een vrolijke en veilige halsband voor je kat
Wanneer je kat buiten komt, kan het handig zijn om haar te voorzien van een halsband. Zo weten mensen dat jouw kat een baasje heeft en het zorgt ervoor dat ze extra opvalt in het donker. Met de Rogz AlleyCat Halsband ziet jouw kat er stijlvol uit.
Deze halsbanden zijn gemaakt van 100% nylon voor een comfortabele pasvorm. De halsband is voorzien van een zogenaamde break away safety buckle, dat wil zeggen dat het bandje vanzelf losschiet als er te veel druk op komt, bijvoorbeeld als je kat blijft haken aan een tak. Zo voorkom je dat je kat ergens vast komt te zitten. De veiligheidsgesp is tevens verstelbaar, zo kan je instellen hoeveel druk er op het bandje moet komen voordat deze losschiet. De halsband is voorzien van reflecterende tape voor extra zichtbaarheid in het donker en een belletje om eventuele vogels te waarschuwen.
De AlleyCat Halsband in het kort:
* Knapt los als er te veel druk op komt
* Verstelbaar bandje
* Reflecterende stiksels
* Inclusief belletje
Maattabel
Het is natuurlijk belangrijk dat een halsband de juiste pasvorm heeft. Gebruik onderstaande tabel als leidraad voor het kiezen van de juiste maat. Je kunt je kat het beste opmeten met een flexibel meetlint. Zorg dat er zo’n 1 à 2 vingers aan ruimte overblijft tussen het lint en je kat, zodat de halsband niet te strak zit en je hond zich er prettig in kan bewegen.

Maat
Breedte halsband
Verstelbaar

XS
8 mm
16,5 – 23 cm

S
11 mm
20 – 31 cm

. Alle Rogz voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:659510044884

Prijs:  6.65   (klik hier voor meer informatie)