Rogz Explore Tuig Gevoerd Zwart – Hondenharnas – 45-70 cm | 649510046209

Rogz Explore Tuig Gevoerd Zwart – Hondenharnas – 45-70 cm direct bestellen in onze webshop! Het Rogz Explore tuig voor extreme controle
Een goed tuig gaat levenslang mee en heeft een optimale pasvorm voor je viervoeter. Het Rogz Explore Tuig is een fijn tuig dat ideaal is voor dagelijks gebruik, maar wat ook gebruikt kan worden voor extremere wandeltochten. Je kan het tuig op vier punten verstellen zodat je de perfecte pasvorm kan creëren. De zachte padded-cushion voering – met vuilafstotend diamanttextiel – zorgt voor veel draagcomfort.
Het ultieme tuig voor je viervoeter
Met het Explore Tuig heb je je hond 100% onder controle. Op de rug zit een extra handvat waarmee je je hond kunt ondersteunen of corrigeren, bijvoorbeeld tijdens het in- of uitladen van de auto. Op de borst zit een extra aanlijnhaak waarmee je je hond kunt aansturen en corrigeren wanneer hij trekt of wanneer je je in riskante situaties bevindt. Bovenop het tuig zit er ook nog een haakje om een penning of adreskoker aan te bevestigen. Als laatste zorgen de reflecterende stiksels voor extra zichtbaarheid in het donker.
Het Explore tuig in het kort:
* Fijn voor dagelijks gebruik of ruige wandelingen
* Twee punten om de lijn aan te bevestigen
* Reflecterende stiksels
* Zachte voering
* Met handvat bovenop
Maattabel
Het is natuurlijk belangrijk dat een tuig de juiste pasvorm heeft. Gebruik onderstaande tabel als leidraad voor het kiezen van de juiste maat. Je kunt je hond het beste opmeten met een flexibel meetlint. Zorg dat er zo’n 1 à 2 vingers aan ruimte overblijft tussen het lint en je hond, zodat het tuig niet te strak zit en je hond zich er prettig in kan bewegen.

Maat
Breedte banden
Verstelbare omtrek
Voor o.a.

S
16 mm
36 – 57 cm
Yorkshire Terriër, Maltezerleeuwtje, Chihuahua

M
20 mm
45 – 70 cm
Mopshond, Jack Russel Terriër, Poedel

L
20 mm
55 – 85 cm
Dalmatiër, Spaniël, Dobermann, Boxer

XL
25 mm
66 – 105 cm
Rottweiler, Bouvier, Rhodesian Ridgeback, Labrador Retriever

. Alle Rogz voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:649510046209

Prijs:  54.99   (klik hier voor meer informatie)