Rogz Utility Step-In Tuig – Hondenharnas – 67-103×2.5 cm Blauw Xl | 649510018473

Rogz Utility Step-In Tuig – Hondenharnas – 67-103×2.5 cm Blauw Xl direct bestellen in onze webshop! Een praktisch instaptuig voor je hond
Het aantrekken van een tuig kan soms best een gedoe zijn, met verschillende banden, sluitingen en verstelpunten. Het Utility Step-In Tuig van Rogz is een praktisch instaptuig dat je heel eenvoudig aan kunt trekken én dat natuurlijk comfortabel zit.
Makkelijk om te doen
Het tuig omdoen is een fluitje van een cent. Je legt het tuig op de grond en plaatst de voorpoten van je hond in het midden. Vervolgens trek je beide zijden van het tuig omhoog over de schouders van je hond en klik je het tuig vast tussen de schouderbladen.
De Step-In heeft een zeer goede pasvorm en sluit zich nauw aan om het lichaam van je hond. De voorgevormde plastic onderdelen hebben een ronde vorm, zo vormen ze mee met het lichaam en heeft het tuig een optimale pasvorm. De speciaal ontworpen gegoten ringen (zonder lasnaden) zijn gemaakt van gegalvaniseerd chroom wat de ringen roest- en aanslagvrij maakt. Hier kan je met een gerust hart de lijn van je hond aan vastmaken. Als laatste zorgen de reflecterende stiksels voor extra veiligheid en zichtbaarheid in het donker. De Step-In is zeer duurzaam en is van hoge kwaliteit.
Het Rogz Utility Step-In Tuig is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten:

Maat:
Breedte banden:
Verstelbare omtrek:
Voor o.a.:

S
11 mm
27 – 38 cm
Yorkshire Terriër, Maltezerleeuwtje, Chihuahua

M
16 mm
42 – 61 cm
Mopshond, Jack Russel Terriër, Poedel

L
20 mm
53 – 76 cm
Dalmatiër, Spaniël, Dobermann, Boxer

XL
25 mm
67 – 103 cm
Rottweiler, Bouvier, Rhodesian Ridgeback, Labrador Retriever

. Alle Rogz voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:649510018473

Prijs:  34.99   (klik hier voor meer informatie)