Royal Canin Ageing 12+ – Kattenvoer – 400 g | 3182550786201

Royal Canin Ageing 12+ – Kattenvoer – 400 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw ouder wordende kat
Ouder wordende katten hebben andere voedingsbehoeften dan hun jeugdige soortgenoten. Daarom is het belangrijk dat de voeding van je ouder wordende kat aangepast wordt aan haar leeftijd. Senior Ageing 12+ van Royal Canin is geschikt voor katten ouder dan 12 jaar en speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van seniorkatten zoals de jouwe in gedachten.

Gezond ouder worden
Bij het ouder worden kan de smaak en het reukvermogen van je kat afnemen. Hierdoor kan haar eetlust verminderen. Royal Canin Senior Ageing 12+ bevat zeer smakelijke brokjes met een unieke textuur (knapperig van buiten, zacht van binnen) die de eetlust van je oudere kat stimuleren.

Oudere katten hebben een voeding nodig die hen helpt zo lang mogelijk vitaal te blijven. Senior Ageing 12+ bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten dat jouw ouder wordende kat ondersteunt. Het gematigde fosforgehalte in Senior Ageing 12+ helpt de nieren van je oudere kat te ondersteunen. Deze voeding bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen. Dit helpt de urinewegen van je oudere kat te ondersteunen.
Royal Canin Senior Ageing 12+ is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of in een smakelijke gelei. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Senior Ageing 12+ eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Senior Ageing 12+ is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg en 4 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550786201

Prijs:  7.69   (klik hier voor meer informatie)