Royal Canin Boxer – Puppy Hondenvoer – 3 kg | 3182550743938

Royal Canin Boxer – Puppy Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Boxer
De groei is een essentiële fase in het leven van je Boxer puppy. Het is belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Boxer Puppy is geschikt voor Boxer puppy’s tot een leeftijd van 15 maanden en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je jonge Boxer in het achterhoofd.
Geef je puppy de perfecte start
De groei is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen voor je puppy. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt zijn immuunsysteem zich geleidelijk. Daarom bevat deze voeding een exclusief complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat helpt de natuurlijke afweer van je puppy tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. De Boxer heeft over het algemeen krachtige spieren en soepele gewrichten. Royal Canin Boxer Puppy helpt je Boxer zijn spiermassa te ontwikkelen dankzij een aangepast eiwitgehalte. Het bevat L-carnitine.

Deze voeding bevat een specifieke combinatie van voedingsstoffen, waaronder zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica die de gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora helpen te ondersteunen. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.

Daarnaast zijn de brokken op maat gemaakt. De Boxer heeft namelijk een bijzonder korte en smalle kaak en kan moeite hebben met het oppakken en kauwen van zijn voeding. Daarom zijn de brokjes speciaal ontworpen en aangepast aan de vorm van de kaak van je puppy, zodat het voor hem makkelijker wordt deze op te pakken én te kauwen voor het doorslikken.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Boxer Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Boxer Puppy is verkrijgbaar in 4 kg en 12 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550743938

Prijs:  21.59   (klik hier voor meer informatie)