Royal Canin Bulldog Adult – Hondenvoer – 3 kg | 3182550719797

Royal Canin Bulldog Adult – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Engelse Bulldog
Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, heeft je volwassen Engelse Bulldog een complete en uitgebalanceerde voeding nodig met voedingsstoffen die specifiek zijn gezondheid helpen te ondersteunen. Royal Canin Bulldog Adult is geschikt voor Engelse Bulldoggen vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Engelse Bulldog in het achterhoofd.
Ondersteun je hond met goede voeding
Deze voeding helpt een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid van het spijsverteringskanaal, maar helpt ook om de geur van de ontlasting van je Engelse Bulldog te verminderen. De voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De specifieke combinatie van voedingsstoffen die de gezondheid van de huid helpen te behouden, hebben ook een positief effect op de vacht van je Engelse Bulldog.

Engelse Bulldogs zijn over het algemeen niet zo actief als sommige andere hondenrassen, hun energieniveau is niet zo hoog. Royal Canin Bulldog Adult heeft een gematigde calorie-inhoud zodat je Engelse Bulldog niet teveel energie opneemt. De brok is verrijkt met de Omega 3-vetzuren EPA en DHA. Deze specifieke formule helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Daarnaast helpt het je Engelse Bulldog zijn ideale gewicht te behouden.

Ook zijn de brokken op maat gemaakt. Omdat de Engelse Bulldog een terug liggende neus en een bovenkaak heeft die korter is dan de onderkaak, zijn de brokjes speciaal aangepast zodat het voor hem makkelijker wordt deze op te pakken. De textuur van de brok helpt je Engelse Bulldog om beter te kauwen en voorkomt zo dat hij zijn voeding te haastig doorslikt.
Probeer ook eens de Royal Canin Medium Adult Natvoer () om jouw hond zo gevarieerd mogelijk te voeren.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Bulldog Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Bulldog Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550719797

Prijs:  25.59   (klik hier voor meer informatie)