Royal Canin Coat Care Natvoer – Hondenvoer – 12×85 g | 9003579009413

Royal Canin Coat Care Natvoer – Hondenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Een gezonde vacht voor je hond
Een goede maatstaaf voor het welzijn van je hond is de conditie van zijn vacht. Een volle en zijdezachte vacht is een teken dat je hond lekker in zijn vel zit. Royal Canin Coat Care Loaf’s slimme formule voedt de huid en vacht van je hond van binnenuit. Je hond ziet er niet alleen beter uit, maar voelt zich ook geweldig.

Gezonde glanzende vacht
Deze voeding is verrijkt met Omega 3- en 6-vetzuren (waaronder GLA uit Borage-olie). Deze voedingsstoffen helpen de huid en de vacht van je hond te voeden. Daarnaast zijn de melaninevoorlopers tyrosine en fenylalanine toegevoegd: deze voedingsstoffen zijn van invloed op de intensiteit van de vachtkleur.
Coat Care Loaf is geschikt voor honden van alle maten met een doffe en droge vacht. Tientallen jaren van wetenschappelijk onderzoek naar de voeding voor honden is de basis van deze voeding die ook de vacht van je hond voedt!
Naast een overheerlijke natvoeding beschikt de Coat Care voedingslijn ook over een krokante brok. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Coat Care Loaf eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Coat Care Loaf bevat 12 pouches van 85 gr.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579009413

Prijs:  12.99   (klik hier voor meer informatie)