Royal Canin Cocker Adult – Hondenvoer – 3 kg | 3182550743709

Royal Canin Cocker Adult – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Cocker Spaniël
Als het op de gezondheid van jouw volwassen Cocker Spaniël aankomt, is voeding een belangrijke factor. Een complete en uitgebalanceerde voeding vol met voedingsstoffen die zijn gezondheid ondersteunen, is onontbeerlijk. Royal Canin Cocker Adult is geschikt voor Cocker Spaniëls van 12 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Cocker in het achterhoofd.
Ondersteun je hond met goede voeding
Ter ondersteuning van de gezonde huid en vacht bevat Royal Canin Cocker Adult een exclusief complex van voedingsstoffen dat helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met bernagieolie, vitamine A en Omega 3-vetzuren (EPA en DHA) helpt deze formule de gezondheid van de huid te behouden en de vacht te verzorgen. De gezondheid van de huid van je hond heeft een directe invloed op de gezondheid van zijn vacht, daarom is het belangrijk dat jouw hond een voeding krijgt voorgezet die helpt de gezondheid van de huid te behouden.
De Cocker Spaniël heeft de neiging teveel te eten, als hij de kans krijgt. Het is daarom belangrijk zijn gewicht in de gaten te houden en tussendoortjes zoveel mogelijk te vermijden. Het voorzetten van de juiste hoeveelheid voeding helpt je hond zijn ideale gewicht te behouden.
Een combinatie van voedingsstoffen in de exclusieve formule van draagt bij aan het behoud van een gezonde hartspier. Daarnaast zijn de grootte en vorm van de brokjes speciaal aangepast aan de Cocker Spaniël. Deze formule bevat calciumvangers die de vorming van tandsteen helpen te verminderen.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Cocker Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Cocker Adult bevat 3 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550743709

Prijs:  18.99   (klik hier voor meer informatie)