Royal Canin Dental Care Medium – Hondenvoer – 3 kg | 3182550894241

Royal Canin Dental Care Medium – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezond gebit voor jouw middelgrote hond
Je volwassen hond zal het zijn hele leven met hetzelfde blijvende gebit moeten doen, daarom is het belangrijk zijn tanden en kiezen en zijn tandvlees zo gezond mogelijk te houden.
Dental Care Medium van Royal Canin is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen de 11 en 25 kilogram en is een smakelijke complete voeding voor je hond die hem helpt de gezondheid van zijn gebit te ondersteunen.
Helpt de vorming van tandsteen verminderen
De unieke textuur van de brokjes in Dental Care Medium helpt het gebit van je hond te reinigen terwijl hij kauwt.

Na een tijdje zullen de bacteriën, die zich op het gebit van je hond vestigen nadat hij gegeten heeft, tandplak vormen. Tandplak kan zich met calcium binden en zo tandsteen vormen. Deze voedzame brokken bevatten calciumvangers die calcium binden in het speeksel, waardoor de vorming van tandsteen wordt verminderd.

Dental Care Medium is een bewezen succes. Met wetenschappelijke testen in de kennels van Royal Canin blijkt dat de tandsteenvorming tot wel 99 procent verminderd wordt.

Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dental Care Medium eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Gekozen Product van het Jaar 2020
De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het ‘Gekozen Product van het Jaar 2020’-label terug.
Royal Canin Dental Care Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550894241

Prijs:  25.99   (klik hier voor meer informatie)