Royal Canin Digest Sensitive – In Gravy – Kattenvoer – 12×85 g | 9003579309568

Royal Canin Digest Sensitive – In Gravy – Kattenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Voeding voor de gevoelige maag en darmen
Digest Sensitive in Gravy van Royal Canin is licht verteerbaar en geschikt voor katten met een gevoelige maag. Het bevat daarnaast speciaal geselecteerde voedingsstoffen die de geur van de ontlasting van je kat verminderen.
Ondersteun de spijsvertering
Deze natvoeding is licht verteerbaar waardoor je kat voedingsstoffen die zij nodig heeft beter kan opnemen. Het lage vetgehalte in de voeding helpt je kat haar ideale gewicht te behouden. De optimale hoeveelheid goed verteerbare eiwitten ondersteunt de spieren en botten én de spijsvertering van je kat met haar gevoelige maag.

De aangepaste hoeveelheid mineralen in de voeding ondersteunt de urinewegen. Digest Sensitive in Gravy bevat alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft. Doordat het licht verteerbaar is, is het geschikt voor de gevoelige maag.

Royal Canin Digest Sensitive is ook beschikbaar als overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Digest Sensitive in Gravy eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Digest Sensitive in Gravy bevat 12 pouches van 85 gr.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579309568

Prijs:  15.32   (klik hier voor meer informatie)