Royal Canin Indoor 27 – Kattenvoer – 10 kg | 3182550706940

Royal Canin Indoor 27 – Kattenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw volwassen binnenkat
Katten die geheel binnenshuis leven krijgen over het algemeen minder beweging dan buitenkatten. Een uitgebalanceerde en complete voeding is onontbeerlijk om gezond te blijven. Indoor 27 van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je volwassen binnenshuis levende kat in gedachten.

Voor een sterk en gezond lichaam
Royal Canin Indoor 27 bevat goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ter ondersteuning van de spijsvertering. Dit helpt de kwaliteit van de ontlasting verbeteren en geurtjes te verminderen. Het activiteitsniveau van je binnenshuis levende kat is lager dan dat van een buitenkat. Indoor 27 heeft een energie- en vetgehalte dat is aangepast aan het energieniveau van je binnenshuis levende kat en helpt haar een ideaal lichaamsgewicht te behouden.

Binnenshuis levende katten besteden vaak veel tijd aan hun vachtverzorging. De specifieke voedingsvezels in deze voeding, zoals psyllium, bevorderen de uitscheiding van haren en beperken zo de vorming van haarballen. Royal Canin Indoor 27 helpt daarnaast gezonde urinewegen te ondersteunen.
Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat:
* Indoor 7+
* Indoor Appetite Control
* Indoor Long Hair
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Indoor 27 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Indoor 27 is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550706940

Prijs:  60.59   (klik hier voor meer informatie)