Royal Canin Indoor 7+ – Kattenvoer – 400 g | 3182550784351

Royal Canin Indoor 7+ – Kattenvoer – 400 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw ouder wordende binnenkat
Volwassen katten die geheel binnenshuis leven, hebben ook tijdens het ouder worden een uitgebalanceerde en complete voeding nodig om gezond te blijven. Indoor 7+ van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen, indoor kat in het achterhoofd en is geschikt voor katten van 7 jaar en ouder.

Gezond ouder worden
Royal Canin Indoor 7+ is verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Deze voedingsstoffen helpen je kat te ondersteunen bij de eerste tekenen van het ouder worden.

Goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ondersteunen de spijsvertering. Eiwitten die goed verteerbaar zijn verminderen niet alleen de hoeveelheid ontlasting, maar helpen ook geurtjes te verminderen. Dat is niet alleen goed nieuws voor je kat, maar ook voor jou.
Het is belangrijk dat een voeding de urinewegen van je kat ondersteunt, ook als je kat wat ouder is. Deze voeding is ontwikkeld om precies dat te doen. Dankzij een aangepaste hoeveelheid fosfor helpt Indoor 7+ de nierfunctie te ondersteunen.
Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat:
* Indoor 27
* Indoor Appetite Control
* Indoor Long Hair
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Indoor 7+ eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Indoor 7+ is verkrijgbaar in 400 gr, 1,5 kg en 3,5 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550784351

Prijs:  7.49   (klik hier voor meer informatie)