Royal Canin Joint Care Maxi – Hondenvoer – 10 kg | 3182550893701

Royal Canin Joint Care Maxi – Hondenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een brok voor gezonde botten en gewrichten
Joint Care Maxi van Royal Canin is een overheerlijke voeding voor je hond die specifieke voedingsstoffen bevat die gezonde botten en gewrichten helpt te ondersteunen. Je hond blijft levenslustig, actief en in een goede conditie. In hondentaal betekent het dat hij gewoon veel meer plezier heeft!
Maakt het bewegen makkelijker
Probleemloze gewrichten maken bewegen gemakkelijk en dat is essentieel voor een actief leven en een betere conditie. Grote honden, met name de actieve types, kunnen hun gewrichten overmatig belasten, wat ongemak kan geven en ze terughoudend kan maken.

Joint Care Maxi helpt om gezonde botten en gewrichten te behouden en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen de 26 en 44 kilogram. De formule bevat ook minder calorieën ter ondersteuning van een gezond gewicht en om de belasting op de gewrichten te beperken.

Tegenwoordig zijn veel huisdieren te zwaar, wat extra belasting veroorzaakt op hun gewrichten. Deze formule helpt je hond om lichter op zijn poten te staan. Collageen – een bouwsteen van gewrichten- is één van de specifieke voedingsstoffen in deze formule en ondersteunt het kraakbeen tijdens het verouderingsproces. Daarnaast zijn er ook krachtige antioxidanten toegevoegd.
Joint Care Maxi is een bewezen succes. 97 procent van de eigenaren waren tevreden met het product na slechts 28 dagen onafgebroken gebruik.

Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Joint Care Maxi eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Gekozen Product van het Jaar 2020
De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het ‘Gekozen Product van het Jaar 2020’-label terug.
Royal Canin Joint Care Maxi is verkrijgbaar in 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550893701

Prijs:  64.95   (klik hier voor meer informatie)