Royal Canin Kitten – Kitten-Kattenvoer – 10 kg | 3182550702973

Royal Canin Kitten – Kitten-Kattenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw puberende kitten
Wanneer je kitten zo’n 4 maand oud is, zal de groeisnelheid afnemen, maar haar energie is niet te stoppen! Kittens van deze leeftijd zijn erg actief en hebben aangepaste voedingsstoffen nodig die de ontwikkeling van de botten, spieren, organen, het immuunsysteem en het zenuwstelsel ondersteunen.
Royal Canin Kitten is geschikt voor kittens in de tweede groeifase (van 4 tot 12 maanden oud) en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puberende kitten in het achterhoofd. De brokgrootte is ook nog eens aangepast aan de kleinere kaak van je kitten.
Voeding afgestemd op de energiebehoefte
Onder andere de eiwitten, mineralen en vitaminen zijn aangepast aan de toegenomen energiebehoefte van je kitten. Ook de groei van de botten en spieren worden hiermee ondersteunt. Voedingstoffen zoals vitamine C en E zorgen daarentegen voor een sterk immuunsysteem. Vitamine E en C zorgen er ook voor dat antilichamen na de vaccinatie gestimuleerd worden.
Verdere voedingsstoffen zijn bijvoorbeeld omega 3-vetzuren (DHA) die gezond zijn voor de hersenen en de ogen. Als laatste worden de darmen en darmflora ondersteund door een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten. Zo blijft de spijsvertering van je kitten in topconditie.
Wanneer je kitten rond de 12 maanden oud is, zullen haar voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kat heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen kat. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 1 jaar over te stappen op producten voor volwassen katten van Royal Canin.
Royal Canin Kitten in het kort:
* Voor kittens in de tweede groeifase van 4 tot 12 maanden oud
* Ondersteunt de natuurlijke afweer
* Ondersteunt de spijsvertering
* Hoog energiegehalte voor jouw avontuurlijke kitten
* Speciale brokvorm voor kittens
* Bijpassende natvoeding is verkrijgbaar
Waarom Royal Canin?
Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550702973

Prijs:  84.56   (klik hier voor meer informatie)