Royal Canin Kitten – Kitten-Kattenvoer – 4 kg | 3182550702447

Royal Canin Kitten – Kitten-Kattenvoer – 4 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge kitten
De groei is een essentiële fase in het leven van je kat. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Je kitten heeft tijdens deze fase de juiste voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van een gezonde groei en ontwikkeling. Royal Canin Kitten is geschikt voor kittens tot een leeftijd van 12 maanden en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je kitten in het achterhoofd.
Geef je kitten de perfecte start
Tijdens deze belangrijke periode van groei ontwikkelt het immuunsysteem van je kitten zich geleidelijk. Royal Canin Kitten ondersteunt de natuurlijke afweer van jouw kitten tijdens deze fase, dankzij het aanwezige gepatenteerde complex van antioxidanten in deze voeding, waaronder vitamine E. De spijsvertering van je kitten is volop in ontwikkeling. Deze voeding ondersteunt de spijsvertering dankzij de toevoeging van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica, zoals FOS.
Tijdens deze groeiperiode verandert het lichaam van je kitten behoorlijk. De voeding bevat daarom een aangepast eiwitgehalte en een evenwichtig gehalte aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine D en calcium. Door het hoge energiegehalte is de voeding zeer geschikt voor je energieke kitten.
Royal Canin Kitten is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus of sappige gelei. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kitten gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je kitten Royal Canin Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Kitten is verkrijgbaar als 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550702447

Prijs:  30.81   (klik hier voor meer informatie)