Royal Canin Kitten Sterilised – Kitten-Kattenvoer – 2 kg | 3182550805186

Royal Canin Kitten Sterilised – Kitten-Kattenvoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw geholpen, puberende kitten
Veel kittens worden vanaf ongeveer 6 maanden oud gesteriliseerd. Binnen 48 uur heeft dit al effect op de stofwisseling van je kitten. Het metabolisme vertraagt, maar het hongergevoel neemt toe! En je kitten is natuurlijk ook nog steeds aan het groeien. Een passende voeding is daarom heel belangrijk.
Royal Canin Kitten Sterilised is geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde kittens (van 6 tot 12 maanden oud) en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je geholpen, puberende kitten in het achterhoofd. De brokgrootte is ook nog eens aangepast aan de kleinere kaak van je kitten.
Voeding afgestemd op de energiebehoefte
Geholpen katten hebben een hoger risico op overgewicht. Royal Canin Sterilised bevat daarom een gematigd vetgehalte om dit risico te verkleinen. De brokken bevatten uiteraard voldoende eiwitten, calcium en fosfor voor een gezonde groei.
Voedingstoffen zoals vitamine C en E zorgen voor een sterk immuunsysteem. Vitamine E en C zorgen er ook voor dat antilichamen na de vaccinatie gestimuleerd worden.
Verdere voedingsstoffen zijn bijvoorbeeld omega 3-vetzuren (DHA) die gezond zijn voor de hersenen en de ogen. Als laatste worden de darmen en darmflora ondersteund door een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten. Zo blijft de spijsvertering van je kitten in topconditie.
Wanneer je kitten rond de 12 maanden oud is, zullen haar voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kat heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen kat. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 1 jaar over te stappen op producten voor volwassen katten van Royal Canin.
Royal Canin Kitten in het kort:
* Voor gecastreerde of gesteriliseerde kittens van 6 tot 12 maanden oud
* Beperkt het risico op gewichtstoename
* Ondersteunt de natuurlijke afweer
* Ondersteunt de spijsvertering
* Speciale brokvorm voor kittens
* Bijpassende natvoeding is verkrijgbaar
Waarom Royal Canin?
Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550805186

Prijs:  32.45   (klik hier voor meer informatie)