Royal Canin Light Weight Care Natvoer – Hondenvoer – 12×85 g | 9003579008690

Royal Canin Light Weight Care Natvoer – Hondenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Een gezonder gewicht voor jouw middelgrote viervoeter
Honden met een paar pondjes teveel hebben al snel last van de extra belasting die dit geeft op hun gewrichten. Voorkom deze extra last met een voeding die speciaal ontwikkeld is om je hond te helpen zijn ideale gewicht te behouden. Light Weight Care Loaf van Royal Canin is geschikt voor honden van alle formaten en helpt een gewichtstoename te beperken.
Helpt de gewichtstoename te beperken
Deze extra smakelijke formule is rijk aan hoog verteerbare eiwitten, wat helpt bij het behoud van de spiermassa. Het bevat daarnaast een laag vet- en caloriegehalte. Om een ongewenste gewichtstoename te helpen beperken is Light Weight Care Loaf samengesteld met een optimale mix van oplosbare en onoplosbare vezels, zodat je hond zich langer vol blijft voelen.

Naast andere heilzame voedingsstoffen bevat deze formule Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA. Deze helpen de gewrichten van je hond gezond te houden. Ook helpt dit natvoer bij de ondersteuning van een optimaal gezonde spijsvertering.

Naast een overheerlijke natvoeding beschikt de Light Weight Care voedingslijn ook over een krokante brok. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.

Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Light Weight Care Loaf eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Light Weight Care Loaf bevat 12 pouches van 85 gr.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579008690

Prijs:  15.29   (klik hier voor meer informatie)