Royal Canin Maine Coon Adult – Kattenvoer – 2 kg | 3182550710640

Royal Canin Maine Coon Adult – Kattenvoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Maine Coon
Als eigenaar van een Maine Coon, de grootste huiskat ter wereld, weet je alles van het lieve karakter van je kat. De zware botten en het gespierde lichaam zorgen ervoor dat deze kat tot drie keer zo zwaar kan worden als een gemiddelde huiskat. Royal Canin Maine Coon Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van dit ras in het achterhoofd. Een goede voeding voor je Maine Coon is voor ons net zo belangrijk als voor jou.
Ondersteun je kat met goede voeding
Deze voeding bevat specifieke voedingsstoffen die een goede hartfunctie helpen ondersteunen. De voeding is verrijkt met taurine en Omega 3-vetzuren (EPA en DHA). EPA en DHA ondersteunen daarnaast de gezonde botten en gewrichten van je kat. De grootte en beenderstructuur vereisen dat de botten en gewrichten van een Maine Coon speciale aandacht nodig hebben.
Specifieke aminozuren, vitaminen, Omega 3- en Omega 6-vetzuren in de voeding ondersteunen de gezonde huid en vacht. De Maine Coon heeft een dichte, halflange vacht met een fijne zachte ondervacht. Regelmatig borstelen is, naast een goede voeding, onontbeerlijk voor een mooie vacht.
De Maine Coon heeft grote kaken en een speciale manier van eten. De brokken zijn extra groot en vierkant en helpen je kat intensiever te kauwen. Royal Canin Maine Coon Adult is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je hond Royal Canin Maine Coon Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Maine Coon Adult is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550710640

Prijs:  19.25   (klik hier voor meer informatie)