Royal Canin Maine Coon Adult Natvoer – Kattenvoer – 12×85 g | 9003579001202

Royal Canin Maine Coon Adult Natvoer – Kattenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Heerlijke natvoeding voor jouw volwassen Maine Coon
Als eigenaar van een Maine Coon, de grootste huiskat ter wereld, weet je alles van het lieve karakter van je kat. De zware botten en het gespierde lichaam zorgen ervoor dat deze kat tot drie keer zo zwaar kan worden als een gemiddelde huiskat. Maine Coon Adult natvoer van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van dit ras in het achterhoofd. Een goede voeding voor je Maine Coon is voor ons net zo belangrijk als voor jou.
Ondersteun je kat met goede voeding
Omdat de Maine Coon groot kattenras is, is het extra belangrijk dat haar voeding helpt om gezonde botten en gewrichten te ondersteunen. Daarnaast betekent een groot lichaam ook dat de kat veel energie nodig heeft, de geconcentreerde formule met een hoog energiegehalte van Maine Coon Adult natvoer houdt jouw kat in topconditie.
De prachtige langharige vacht van de Maine Coon mag ook niet vergeten worden, daarom is deze voeding ook zo samengesteld dat het helpt de gezondheid van de huid en de vacht te behouden.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je hond Royal Canin Maine Coon Adult natvoer eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Maine Coon Adult natvoer bevat 12 pouches van 85 gram.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579001202

Prijs:  16.69   (klik hier voor meer informatie)