Royal Canin Medium Adult Natvoer – Hondenvoer – 10×140 g | 9003579008362

Royal Canin Medium Adult Natvoer – Hondenvoer – 10×140 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde natvoeding voor jouw middelgrote volwassen hond
Op een leeftijd van 12 maanden heeft jouw middelgrote hond lichamelijk de volwassenheid bereikt. Goede voeding blijft echter belangrijk voor jouw hond en ondersteunt zijn gezondheid, ook tijdens zijn volwassen leven.
Medium Adult natvoer van Royal Canin is geschikt voor honden van een leeftijd tussen de 12 maanden en 10 jaar, en een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelgrote hond in het achterhoofd.

Voor een sterk en gezond lichaam
Royal Canin Medium Adult natvoer ondersteunt een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Het immuunsysteem van je hond is volledig ontwikkeld nu hij volwassen is. Dit betekent echter niet dat hij geen extra ondersteuning kan gebruiken. Een specifiek complex van antioxidanten en prebiotica helpt de natuurlijke weerstand te ondersteunen.

Daarnaast is Medium Adult natvoer verrijkt met Omega 3-vetzuren (EPA-DHA) wat helpt een gezonde huid te behouden.
Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Medium Adult natvoer eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Gekozen Product van het Jaar 2020
De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het ‘Gekozen Product van het Jaar 2020’-label terug.
Royal Canin Medium Adult natvoer bevat 12 pouches van 85 gr.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579008362

Prijs:  12.99   (klik hier voor meer informatie)