Royal Canin Oral Care – Kattenvoer – 8 kg | 3182550721622

Royal Canin Oral Care – Kattenvoer – 8 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezond en sterk gebit
Oral Care van Royal Canin is een uitgebalanceerde voeding met voedingsstoffen die helpen de vorming van tandplak op het gebit van je kat te verminderen. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud.
Vermindert de vorming van tandplak
Het gebit van je kat is belangrijk, niet alleen om te eten maar ook in de omgang met de rest van de wereld; zowel tijdens het spelen met anderen als ook in het bijten in haar speelgoed. Om gebitsproblemen te voorkomen is het belangrijk haar tanden en kiezen schoon en gezond te houden.

Tandsteen ontstaat als tandplak in contact komt met speeksel en mineraliseert. Een pijnlijke mond kan je kat ervan weerhouden voldoende te eten of te drinken. Let op: neem contact op met je dierenarts als je tandsteen bij je kat ontdekt of als zij andere problemen met het tandvlees of het gebit vertoont.

Oral Care heeft op twee manieren een gunstige invloed op de mondholte en het gebit van je kat: zowel mechanisch als chemisch. De brok is specifiek samengesteld voor het gebit. De grootte, de textuur en de vorm van de brokken stimuleren het kauwen wat het effect geeft van dagelijks tandenpoetsen en de vorming van tandplak vermindert.

De aan de voeding toegevoegde calciumvangers binden calcium uit het speeksel en verminderen zo de vorming van tandsteen uit tandplak. Het is klinisch bewezen dat Royal Canin Oral Care, na een onafgebroken gebruik van 28 dagen, de tandsteenvorming tot 59% kan verminderen. Daarnaast bevat het een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen ter ondersteuning van de gezonde urinewegen van je kat.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Oral Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Oral Care is verkrijgbaar in 400 gram, 1,5 kg, 3,5 kg en 8 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550721622

Prijs:  62.99   (klik hier voor meer informatie)