Royal Canin Relax Care Maxi – Hondenvoer – 3 kg | 3182550894937

Royal Canin Relax Care Maxi – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding die het stressniveau van je grote hond verlaagt
Een verhuizing, een autorit of de komst van een baby kunnen ervoor zorgen dat hij zich ongemakkelijk voelt. Relax Care Maxi van Royal Canin is geschikt voor honden tussen de 26 en 44 kilogram en is speciaal samengesteld voor honden in een veranderende omgeving.
Voor honden in een veranderende omgeving
Veranderingen kunnen stress oproepen bij je hond. Een onrustige hond kan zich anders gedragen, zich afzonderen, zich verstoppen, of juist rusteloos zijn: allemaal signalen van spanning. Een hoogkwalitatieve voeding die speciaal ontwikkeld is voor honden in een veranderende omgeving, zoals Relax Care Maxi, kan hem helpen zich ontspannen te voelen.

Deze extra smakelijke formule bevat specifieke voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong om je hond te helpen zich ontspannen te voelen in een intense en veranderende omgeving. Royal Canin heeft deze hoogkwalitatieve voedingsstof in een verteerbare vorm toegevoegd en controleert maandelijks nauwkeurig de samenstelling, hoeveelheid en kwaliteit.

Alle Royal Canin voedingen zijn compleet van samenstelling en bevatten 100 procent hoogkwalitatieve eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen die je hond nodig heeft ter ondersteuning van zijn gezondheid.

De Relax Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.
Relax Care Maxi is een bewezen succes. Wetenschappelijke testen in de kennels van Royal Canin wezen uit dat meer dan 44 procent van de honden zich normaal gedroeg in veranderende situaties.

Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Relax Care Maxi eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Gekozen Product van het Jaar 2020
De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het ‘Gekozen Product van het Jaar 2020’-label terug.
Royal Canin Relax Care Maxi is verkrijgbaar in 3 kg en 9 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550894937

Prijs:  25.99   (klik hier voor meer informatie)