Royal Canin Savour Exigent – Kattenvoer – 2 kg | 3182550717137

Royal Canin Savour Exigent – Kattenvoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kieskeurige kat
Sommige katten zijn extreem kieskeurig en weigeren te eten. Dit gedrag kan worden doorbroken door je kat niet alleen een gezonde, maar ook een onweerstaanbare lekkere voeding voor te zetten. Savour Exigent van Royal Canin is speciaal voor deze kieskeurige katten ontwikkeld.

Voor een sterk en gezond lichaam
Er zijn kieskeurige katten die zich voelen aangetrokken door afwisseling in hun etensbakje. Om deze natuurlijke aantrekkingskracht te stimuleren, bevat Royal Canin Savour Exigent twee soorten brokjes, elk met een eigen samenstelling en textuur. Deze dubbele smaaksensatie verleidt zelfs de meest kieskeurige kat. De brokken zijn niet alleen extra smakelijk, maar ook makkelijk te verteren.

Het aangepaste energiegehalte van Savour Exigent helpt jouw volwassen kat haar ideale gewicht te behouden. Deze voeding is geschikt voor zowel buiten- als binnenkatten. Het is niet alleen extra smakelijk, maar bevat ook alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft om actief en gezond te blijven.
Onderzoek heeft aangetoond dat elke kat haar natuurlijke voorkeur heeft, bij het kiezen van een voeding. Deze voorkeur heeft betrekking op drie belangrijke factoren:
* Eiwitniveau
* Geurprofiel
* Smaakdiversiteit
Daarom heeft Royal Canin drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook Royal Canin Aroma Exigent en Royal Canin Protein Exigent onderdeel uitmaken.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Savour Exigent eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Savour Exigent is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550717137

Prijs:  27.89   (klik hier voor meer informatie)