Royal Canin Sterilised – In Gravy – Kattenvoer – 12×85 g | 9003579311295

Royal Canin Sterilised – In Gravy – Kattenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde natvoeding voor jouw gecastreerde volwassen kat
Gecastreerde en gesteriliseerde katten hebben, vergeleken met hun nog niet geopereerde soortgenoten, veranderde voedingsbehoeften. Door alle lichamelijke veranderingen verandert haar energiebehoefte en kan zij minder actief worden. Sterilised in Gravy van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je gecastreerde of gesteriliseerde volwassen kat in gedachten.
Voor een sterk en gezond lichaam
Het aangepaste energieniveau en de gematigde hoeveelheid vet in Royal Canin Sterilised in Gravy helpen je gecastreerde of gesteriliseerde kat haar ideale gewicht te behouden, vooral als zij de juiste portiegrootte krijgt voorgeschoteld.
Het is gemakkelijker een goede voeding aan je kat te blijven geven als zij deze met smaak opeet. Sterilised in Gravy wordt door volwassen katten bijzonder smakelijk gevonden. De optimale hoeveelheid voedingsstoffen helpt de gezondheid van je kat te ondersteunen. Daarnaast bevat deze natvoeding een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen.
Omdat ook bij katten smaken verschillen, is Royal Canin Sterilised beschikbaar als zowel natvoer in een overheerlijke saus en als krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Sterilised in Gravy eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Sterilised in Gravy bevat 12 pouches van 85 gram.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579311295

Prijs:  14.59   (klik hier voor meer informatie)