Royal Canin X-Small – Puppy Hondenvoer – 3 kg | 3182550793636

Royal Canin X-Small – Puppy Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge mini pup
Kleine honden leven over het algemeen langer dan grote honden, maar worden eerder volwassen. Jouw extra kleine puppy heeft voldoende energie nodig ter ondersteuning van zijn natuurlijke weerstand tijdens zijn ontwikkeling. Hiervoor is Royal Canin X-Small Puppy perfect geschikt.
Geef je puppy de perfecte start
X-Small Puppy is samengesteld met de voedingsbehoeften van je kleine pup in het achterhoofd. Een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels helpt de darmpassage en kwaliteit van de ontlasting te verbeteren. Het voldoet daarnaast aan de energiebehoefte van de extra kleine puppy’s tijdens de groei.
Puppy’s zijn kwetsbaarder dan volwassen honden. Door je puppy speciaal voor hem samengestelde voeding voor te zetten, geef je hem de beste start en ondersteuning tijdens zijn ontwikkeling. Deze voedig bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand van je puppy.

De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine puppy. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. Royal Canin X-Small Puppy is geschikt voor puppy’s van extra kleine rassen tussen de 2 en 10 maanden leeftijd en een volwassen gewicht van minder dan 4 kilogram.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin X-Small Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin X-Small Puppy is verkrijgbaar in 500 gr, 1,5 kg en 3 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550793636

Prijs:  23.59   (klik hier voor meer informatie)