Ruffwear Roamer Looplijn Rood – Hondenriem – 1.7-2.1 m | 748960729202

Ruffwear Roamer Looplijn Rood – Hondenriem – 1.7-2.1 m direct bestellen in onze webshop! Comfortabel op pad met Ruffwear
Voor de optimale wandelervaring combineer je je Ruffwear hondentuig met de Roamer Looplijn. Met deze riem van Ruffwear ben je gegarandeerd van fijne wandelingen of hardlooptochten.
Kenmerken van de Roamer Looplijn
De Roamer is geen gewone riem, maar een verstelbare en elastische lijn die je zowel met de hand kunt vasthouden als om je middel kunt binden. Daardoor kan je ook handsfree op pad, wat handig is voor tijdens het hardlopen. Het handvat is gewatteerd zodat deze comfortabel in je handen ligt als je ermee wandelt. De riem is ook makkelijk aan een boom of paal te bevestigen.
Dankzij de elasticiteit biedt de riem een groter bereik voor je viervoeter en worden schokken geabsorbeerd, zonder dat je als baasje gelijk omver wordt getrokken. Je bevestigt de riem aan het tuig of de halsband van je hond met de unieke draaibare Swiveling Talon Clip. Als laatste detail zit er nog een kleine lus bij het handvat waar je bijvoorbeeld een poepzakje of snoepjes dispenser aan vast kunt knopen. De looplijn kan indien gewenst met de hand en mild wasmiddel worden gereinigd.
De Roamer Looplijn heeft een doorsnee van 25 mm en is verkrijgbaar in de kleuren rood en antraciet; in de afmetingen 1.7 – 2.1 of 2.2 – 3.4 meter Geschikt voor een taille tot 122 cm.
. Alle Ruffwear voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:748960729202

Prijs:  59.90   (klik hier voor meer informatie)