Ruffwear Web Master Harness Grijs – Hondenharnas – 69-81 cm | 748960189167

Ruffwear Web Master Harness Grijs – Hondenharnas – 69-81 cm direct bestellen in onze webshop! Comfortabel op pad met Ruffwear
Een stevig en comfortabel tuig is een must-have als hondeneigenaar. Speciaal voor actieve honden, honden die extra ondersteuning kunnen gebruiken en de Houdini-honden die nog wel eens uit hun tuigje proberen te ontsnappen, is er het Web Master harnas van Ruffwear.
Kenmerken van het Web Master Harness
Het Web Master Harness is een sterk tuig dat ideaal is voor actieve honden en baasjes en ook comfortabel aanvoelt voor de hond om te dragen. Behalve voor actieve honden kan het Webmaster Harness ook handig zijn voor angstige honden en/of honden die uit een normaal tuigje makkelijk kunnen ontsnappen.
Dit Ruffwear harnas verdeelt de druk wanneer je je hond optilt of op een obstakel helpt door middel van de handgreep bovenop het harnas. Het harnas heeft twee bevestigingspunten voor de riem, namelijk een aluminium V-ring gecentreerd op de rug van de hond en lus achter het handvat.

Verder is de zachte constructie zo gemaakt dat het comfortabel langdurig gedragen kan worden. Je kan de maat van het Web Master Harness op vijf punten aanpassen voor een optimale pasvorm. Daarnaast zorgt een reflecterende afwerking voor zichtbaarheid bij weinig licht.
Het Web Master Harness is grijs van kleur en komt voor in vijf maten, waarbij wordt uitgegaan van de borstomvang:
* XXS – 33 – 43 cm
* XS – 43 – 56 cm
* S – 56 – 69 cm
* M – 69 – 82 cm
* L/XL – 81 – 107 cm
. Alle Ruffwear voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:748960189167

Prijs:  79.90   (klik hier voor meer informatie)