Sam's Field Adult Mini Kip&Aardappel – Hondenvoer – 8 kg | 8595602503391

Sam's Field Adult Mini Kip&Aardappel – Hondenvoer – 8 kg direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en graanarme hondenvoeding voor kleine volwassen honden
Wanneer je het beste voor hebt met je hond, geef je hem natuurlijk een voeding die goed aansluit op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de voedingen van Sam’s Field, zoals Sam’s Field Adult Mini Chicken & Potato. Deze natuurlijke voeding is graanarm en tarweglutenvrij en bevat kip en aardappel als basisingrediënten.
De brokken bevatten wel 65% kip, fruit en groenten! Deze voeding is geschikt voor volwassen honden van 1 tot 10 kg. Speciaal voor kleine honden is de brok aangepast voor een gezond gebit en is er zalmolie toegevoegd om vachtproblemen te voorkomen. Adult Mini Chicken & Potato in een notendop:
* Tandplak: wordt gereduceerd door het formaat van de brokken en de toegevoegde mineralen
* Hoge verteerbaarheid: dankzij de verse kip
* Gezonde weerstand: met behulp van groenten en fruit
* Glanzende vacht: dankzij gebalanceerde omega 3- en 6-vetzuren
Een uitgebalanceerd dieet
Deze brok zal bij je hond goed in de smaak vallen dankzij hoge gehaltes aan vers vlees en dierlijke eiwitten in combinatie met fruit, groenten en functionele componenten. Het hoge vleesgehalte zorgt ook voor een uitstekende verteerbaarheid. Sowieso worden de darmflora en spijsvertering goed ondersteund dankzij de toegevoegde prebiotica (mannan-oligosacchariden en fructo-oligosacchariden).
Ook aan de huid en vacht is gedacht, hiervoor is een uitgebalanceerde verhouding van omega 3- en 6-vetzuren toegepast.
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je hond, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de leeftijd, het ras en het formaat. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een voeding die perfect past bij de wensen je hond; zoals graanvrije brokken of brokken voor honden met overgewicht. Alle brokken zijn ook goed te combineren met de natvoedingen en snacks van Sam’s Field.
Sam’s Field Adult Mini Chicken & Potato is verkrijgbaar in 2,5 en 8 kg.
. Alle Sam's Field voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602503391

Prijs:  44.99   (klik hier voor meer informatie)