Sam's Field Blik True Meat 400 g – Hondenvoer – Rund&Pompoen&Erwt | 8595602523849

Sam's Field Blik True Meat 400 g – Hondenvoer – Rund&Pompoen&Erwt direct bestellen in onze webshop! Heerlijke blikvoeding voor jouw hond
Wanneer je het beste voor hebt met je hond, geef je hem natuurlijk een voeding die goed aansluit op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de voedingen van Sam’s Field, zoals de heerlijke blikvoedingen, zonder granen in het Sam’s Field True Meat-assortiment. Deze premium blikvoedingen bevatten tot 80% aan vlees en zijn verrijkt met groenten en fruit. De unieke samenstelling van de recepten draagt bij aan een goede spijsvertering en efficiënte opname van de voedingsstoffen door het lichaam. Kortom, een heerlijke- en gezonde maaltijd voor je hond. De blikvoeding True Meat bevat geen soja en geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. De voeding is verkrijgbaar in 4 varianten:
* Kip met Wortel – True Meat Chicken & Carrot
* Lam met Appel – Lamb & Apple
* Rund met Pompoen – Beef With Pumpkin & Pea
* Zalm en Kip met Pompoen – Salmon & Chicken With Pumpkin
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je hond, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de leeftijd. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een blikvoeding die perfect past bij de wensen je hond; zoals een voeding voor puppy’s. Alle blikvoedingen zijn ook goed te combineren met de brokken van Sam’s Field.
Sam’s Field True Meat bevat 6 x 400 gram (in de winkel per stuk verkrijgbaar).
. Alle Sam's Field voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602523849

Prijs:  3.29   (klik hier voor meer informatie)