Sam's Field Cat Adult Kip – Kattenvoer – 7.5 kg | 8595602511914

Sam's Field Cat Adult Kip – Kattenvoer – 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en graanarme voeding voor volwassen katten
Wanneer je het beste voor hebt met je kat, geef je hem natuurlijk een voeding die goed aansluit op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de voedingen van Sam’s Field, zoals Sam’s Field Adult Chicken. Deze natuurlijke voeding is graanarm en tarweglutenvrij en bevat kip en rijst als basisingrediënten.
De brokken bevatten wel 48% kip in combinatie met rijst, fruit en groenten! Deze voeding is geschikt voor volwassen katten met een actieve levensstijl en heeft een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie. 4 belangrijke ingrediënten van Adult Chicken zijn:

* Kip: voor een gezonde spier- en botopbouw
* Wortel: als natuurlijke bron van vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten die allen het immuunsysteem ondersteunen
* Appel: een essentiële bron van fermenteerbare vezels
* Rijst: als bron van vezels, vitaminen en vetzuren en als koolhydraatbron voor energie Een uitgebalanceerd dieet
De brok zal bij je kat goed in de smaak vallen dankzij hoge gehaltes aan vers vlees en goed verteerbare dierlijke eiwitten in combinatie met fruit, groenten en functionele componenten. Al deze ingrediënten ondersteunen de spijsvertering en zorgen voor een efficiënte opname van voedingsstoffen.
De toegevoegde vitaminen en mineralen zijn daarnaast goed voor de spiergroei, gezonde botten en gewrichten.
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je kat, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de leeftijd en castratie/sterilisatie. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een voeding die perfect past bij de wensen je kat; zoals een voeding voor kieskeurige katten of brokken voor katten die geholpen zijn. Alle brokken zijn ook goed te combineren met de natvoedingen van Sam’s Field.
Sam’s Field Adult Chicken is verkrijgbaar in 400 g, 2,5 kg en 7,5 kg.
. Alle Sam's Field voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602511914

Prijs:  44.99   (klik hier voor meer informatie)