Sam's Field Natural Snack Mobility – Hondensnacks – 200 g | 8595602508365

Sam's Field Natural Snack Mobility – Hondensnacks – 200 g direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en vleesrijke snacks voor je hond
Wanneer je het beste voor hebt met je hond, geef je hem natuurlijk tussendoortjes die goed aansluiten op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de hondensnoepjes van Sam’s Field, zoals Sam’s Field Natural Snack Mobility. Deze natuurlijke snacks zijn bereid met zalmolie (goed voor huid en vacht) en bevatten een hoog vleesgehalte waar je hond optimaal van kan genieten.
De Mobility-snacks bevatten glucosamine en chondroïtine die de gewrichten en bewegelijkheid van je hond zullen ondersteunen. Hierdoor kunnen ook symptomen van artritis verminderd worden.
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je hond, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de leeftijd, het ras en het formaat. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een snack die perfect past bij de wensen je hond; zoals snoepjes die de gewrichten ondersteunen of die goed zijn voor het gebit. Alle snacks zijn ook goed te combineren met de natvoedingen en brokken van Sam’s Field.
Sam’s Field Natural Snack Mobility bevat 200 g.
. Alle Sam's Field voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602508365

Prijs:  3.79   (klik hier voor meer informatie)