Smolke Adult Maxi – Hondenvoer – 12+3 kg Bonusbag | 8710429017887

Smolke Adult Maxi – Hondenvoer – 12+3 kg Bonusbag direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food

Een complete hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Adult Maxi hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je grote viervoeter (zwaarder dan 30 kg) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor honden vanaf 14 maanden tot 6 jaar oud.
Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel
Speciaal voor grote honden heeft Adult Maxi extra aandacht voor de gewrichten die het grote lijf van je hond moeten dragen. Zo is er glucosamine toegevoegd om te zorgen voor soepele gewrichten. Daarnaast vind je in Adult Maxi ook omega 3- en 6-vetzuren, afkomstig uit visolie, om een gezonde huid en vacht te stimuleren. Als laatste bevat het voer speciale mineralen die tandsteen en daarmee nare luchtjes uit de bek helpen te voorkomen.
Adult Maxi bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten.
Adult Maxi is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg.
. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8710429017887

Prijs:  36.99   (klik hier voor meer informatie)