Smolke Cat Adult Vis&Kip&Lam – Kattenvoer – 4 kg | 8710429018228

Smolke Cat Adult Vis&Kip&Lam – Kattenvoer – 4 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food

Een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Fish and Rice kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar tot 8 jaar oud.
Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel
Adult Fish and Rice is rijk aan duurzame vis met het MSC-keurmerk. Met deze brokjes zit je kat lekker in haar vel en heeft ze een gezond gewicht dankzij de juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie. Dankzij de omega 3- en 6-vetzuren uit duurzame visolie worden een gezonde huid en vacht gestimuleerd. Daarnaast zal het voer helpen om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, huid- en vachtproblemen en urinewegproblemen te voorkomen.
Adult Fish and Rice bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met MSC vis, Nederlandse kip en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten.
Adult Fish and Rice is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8710429018228

Prijs:  29.99   (klik hier voor meer informatie)