Smolke Puppy Maxi Kip&Lam&Vis – Hondenvoer – 3 kg | 8710429018037

Smolke Puppy Maxi Kip&Lam&Vis – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food

Een complete puppyvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Puppy Maxi hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je grote puppy (zwaarder dan 30 kg wanneer volwassen) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor puppy’s tot 14 à 18 maanden oud.

Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel
Een gezonde pup is actief en speels en moet natuurlijk nog veel groeien. Daarom bevatten deze brokken genoeg energie zodat je pup goed kan groeien en spelenderwijs de wereld kan ontdekken. Een optimale calciumfosforverhouding zorgt voor een gedoseerde groei van je grote pup. Puppy’s van grote rassen groeien door totdat ze 14 maanden oud zijn, puppy’s van zeer grote rassen zelfs tot 18 maanden oud. Met Puppy Maxi zorg je ervoor dat je pup in deze groeifase de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo heeft je jonge hond gegarandeerd een gezonde start van zijn leven!
Puppy Maxi bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten.

Puppy Maxi is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg.
. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8710429018037

Prijs:  14.89   (klik hier voor meer informatie)