Stapp Horse Kniekous Horse Uni Deocell Kobalt – Ruiterkleding – 35-38 | 8714987231327

Stapp Horse Kniekous Horse Uni Deocell Kobalt – Ruiterkleding – 35-38 direct bestellen in onze webshop! Uiterst comfortabele ruitersokken
De ruitersokken van Stapp Horse bieden een prettige rijervaring aan dankzij de perfecte technische samenstelling en comfortabele pasvorm. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven, zoals deze Kniekous Duocell.
Met Duocell-vezel
De nanotechnologie van de zogenaamde Duocell-vezels neemt ongewenste luchtjes en bacteriën op die vrijkomen als je zweet tijdens het rijden. Zo voorkom je dus stinkende voeten! De sok is gemaakt van zacht microvezel en heeft een speciaal gebreide band die je spieren ondersteunt en voorkomt dat je voet gaat schuiven in de kous.
Speciaal voor het paardrijden is de kniekous geproduceerd met een ‘sandwich’ breimethode. Dankzij deze methodiek wordt vocht afgestoten maar zuurstof toegelaten. Door badstof te gebruiken rondom de tenen, hiel en de bal van je voet heeft de sok een schokdempende werking. Daarnaast voorkomt de handgekettelde teennaad irritaties.
De Kniekous Duocell is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
Over Stapp horse
Stapp staat bekend om hun hoogwaardig kwalitatieve sokken die met veel kennis en kunde zijn ontworpen. Hierbij wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals de kwaliteit, functionaliteit en de productietechniek. De gebruikte garen zijn zelf door Stapp ontwikkeld en worden toegepast in al hun sokken, of je ze nu gebruikt om te werken, te wandelen of mee te sporten. Voor ieder mens is er een geschikte sok verkrijgbaar.
. Alle Stapp Horse voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8714987231327

Prijs:  10.49   (klik hier voor meer informatie)