Strong Papegaaienkooi Villa Anna – Vogelverblijven – 78x68x185 cm Zilvergrijs | 8717438868769

Strong Papegaaienkooi Villa Anna – Vogelverblijven – 78x68x185 cm Zilvergrijs direct bestellen in onze webshop! Een fijne kooi voor je kleine tot middelgrote papegaai of grote parkiet
Voor vogels is de kooi hun veilige plekje, daarom is het belangrijk dat de kooi optimaal is afgestemd op de wensen van je vogel. Hoe groter de kooi, des te fijner je vogel het vindt. De Villa Anna van Strong is een zeer geschikte kooi voor een grote parkieten en kleine tot middelgrote papegaaien.
Kenmerken van de Villa Anna
De Villa Anna is een mooie en klassieke papegaaienkooi met extra hoge leefruimte. Het dak van deze kooi gaat naar buiten open. Verder beschikt het hok over drie RSV voederbakjes en twee stevige houten zitstokken. Onderaan zitten kunststof rolwielen waardoor de kooi makkelijk te verplaatsen is. Het halve maan slot aan de voorzijde van de kooi houdt de deur stevig op zijn plaats. De voederdeurtjes zijn voorzien van stevige sloten met een innovatief draaimechanisme voor het bijvullen van het water en voer. Wanneer je vogel los mag vliegen, kan je een extra stok op de voederdeur zetten wanneer deze open staat. Zo creëer je nog een extra zitplek voor je gevleugelde vriend. Om het schoonmaken makkelijker te maken heeft de kooi een uitneembaar looprooster en metalen schuiflade.
Het Papegaaienkooi Villa Anna is zilvergrijs van kleur. De kooi heeft een harde, niet-giftige poedercoating. De afmetingen zijn als volgt:
* Inclusief opvangrand: 78 x 68 x 175 cm
* Exclusief opvangrand: 66 x 56 x 175 cm
* Leefruimte vogel: 66 x 56 x 127 cm
. Alle Strong voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!
EAN:8717438868769

Prijs:  379.00   (klik hier voor meer informatie)