Superfish Panorama 35 Cartridge – Filtermateriaal – 26x10x3.5 cm | 8715897271342

Superfish Panorama 35 Cartridge – Filtermateriaal – 26x10x3.5 cm direct bestellen in onze webshop! Creëer een glashelder aquarium
Geen enkel aquarium blijft mooi helder zonder een aquariumfilter. Zonder filter krijg je namelijk last van viezigheid en algen. Met de Panorama 35 LED Cartridge van Superfish zal de waterkwaliteit verbeteren. Vervang maandelijks de filters.
Deze set is voorzien van een tweelaagse filtermat (grof en fijn) en een Crystal Clear-cartridge. Zowel grof als fijn vuil wordt goed weg gefilterd en de actieve kool en zeoliet in de Crystal Clear cartridge zorgen dat geur- en kleurstoffen worden verwijderd. Daarnaast worden nitraat en fosfaat uit het water gefilterd zodat je minder last hebt van algengroei, met als eindresultaat helder en gezond water.
Het belang van een filter
Je kan een aquariumfilter vergelijken met een toilet. Vissen scheiden stoffen af, zoals uitwerpselen, en een aquariumfilter zorgt ervoor dat dit vuil wordt opgevangen, maar ook dat het water blijft circuleren. Zo zorg je ervoor dat je water in balans blijft.
Ook planten hebben een filterende werking. Zorg er dus altijd voor dat je aquarium genoeg planten bevat. Des te meer planten, des te minder werk de filter heeft.
De Panorama 35 LED Cartridge is geschikt voor de Panorama 35. Je dient in het bezit te zijn van de Panorama 35 om dit product te kunnen gebruiken.
. Alle SuperFish voor uw Vis uit voorraad leverbaar!
EAN:8715897271342

Prijs:  7.99   (klik hier voor meer informatie)