Supreme Baby Bunni – Konijnenvoer – 2.5 kg | 5015622205257

Supreme Baby Bunni – Konijnenvoer – 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Smakelijke muesli voor jonge konijnen
Een complete en uitgebalanceerde voeding, dat staat centraal bij de Tiny Friends Farm-lijn van Supreme. Tiny Friends Farm Baby Bunni Tasty Mix is een complete en smaakvolle muesli voor baby’s (tot 20 weken oud), dwergen en zwangere en zogende konijnen.
De Tiny Friends Farm-producten zijn een gemengd voeder. Geef pas nieuwe voeding wanneer het bakje helemaal leeg is, zo voorkom je selectief eetgedrag (wanneer je dier alleen eet wat hij lekker vindt en de rest laat liggen). Mocht je dier écht weigeren om de volledig muesli op te eten, overweeg dan om over te stappen op Supreme Science Selective.
Gezonde ingrediënten voor een gezond konijn
Baby Bunni Tasty Mix bevat een mix van onweerstaanbare ingrediënten zoals luzerne en lijnzaad. Deze ingrediënten zullen – in combinatie met het toevoegen van eiwit, calcium, belangrijke vitamines en mineralen – zorgen voor een smakelijke voeding die een natuurlijke groei en ontwikkeling van je jonge konijn bevordert.
De voeding bevat geen toegevoegde suikers, het bevat wel natuurlijke prebiotica (om een gezonde spijsvertering te bevorderen) en antioxidanten (ter ondersteuning van het immuunsysteem) voor een evenwichtige maaltijd voor je jonge konijn.
Zorg ervoor dat je konijn te allen tijde toegang heeft tot vers hooi en uiteraard schoon drinkwater. Geeft per kilo lichaamsgewicht 50 tot 60 g Baby Bunni Tasty Mix.
Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje:
* Lekkere en nutritioneel gebalanceerde muesli
* Ook zeer geschikt voor zwangere en zogende konijnen
* Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht
* Met eiwit en calcium voor een gezonde groei en ontwikkeling
Tiny Friends Farm Baby Bunni Tasty Mix bevat 2,5 kg.
. Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5015622205257

Prijs:  10.99   (klik hier voor meer informatie)